söndag 29 mars 2009

Sommartid!

Ojoj.. jag hinner vekligen aldrig skriva i bloggen eller skiter jag helt enkelt i de? Nja jag har försökt komma ihåg att skriva men de blir aldrig av. Sorry. Men men jag kommer skriva inlägg då och då ; ) Jag har mycket i skolan just nu och jag är besviken på mig själv när jag är så himla lat! Skärpning Linnea! Nånting inom mig säger nu ska jag plugga nå annat säger nä men kika runt på pix istället ja och såklart gör lilla dumma linnea det än att plugga.

Hur bra går det egentligen för mig i skolan? De är nog en bra fråga. Men jag försöker (a)
Nåja känner att jag börjar bli förkyld igen,, inge kul jag har faktist aldrig varit såhär kraslig förän jag har börja vara i stallet varje dag och jag blir alltid så kall så kanske de är en orsak. Föresten har ni bytt till sommartid? Jag vill byta tillbaka till vinter bara för att jag sitter och tänker att klockan skulle ha varit halv 10 men är halv 11 nu aja skönt blir det i alla fall men ljusare kvällar.

Igår sov jag hos Nicole de var riktigt mysigt, Såg på Robinsson. Släkte ni lamporna? De gjorde vi fast tvn fick vara på haha man kan ju inte sitta och uggla i mörkret och inte missa Robinsson haha xD Ja har lite bilder men nu orkar jag inte lägga in dem.. lägger in dem imorgon! Nu ska jag se the city och sen sova.

swt dreams!

Inga kommentarer: